17/09/2020

El Servei Lingüístic reforça els cursos virtuals en l’oferta del 2020-21

La matrícula dels cursos anuals i del 1r quadrimestre serà de l'1 al 5 d’octubre

El Servei Lingüístic ha publicat l’oferta formativa per al curs 2020-21. Com cada any s’impartiran cursos de català, anglès, francès, italià i espanyol per a estrangers. La novetat és que la majoria es faran virtualment. D’aquesta manera, el Servei Lingüístic vol ajudar la comunitat universitària a millorar la seva competència lingüística i comunicativa mentre duri la pandèmia. La matrícula dels cursos anuals i del 1r quadrimestre s’obre de l’1 al 5 d’octubre.

El català, tot virtual

Els cursos de llengua catalana abasten des de l’A1 fins al C2 del Marc europeu. Tots es cursaran de manera virtual. Per matricular-s’hi cal acreditar el nivell anterior o bé superar una prova d’accés, que també és virtual i que es pot fer entre el 21 i el 30 de setembre sol·licitant-ho al correu catala@urv.cat.

Anglès, francès, italià i espanyol per a estrangers

L’anglès continuarà disposant d’una àmplia oferta de nivells: A1, A2, B1, B2.1, B2 i C1. L’A2, el B1 i el B2.1 disposaran de dos grups: un de presencial i un altre de virtual; en canvi, el B2 i el C1 seran totalment virtuals. Pel que fa als cursos de francès i italià, seran presencials en tots els nivells: A1, A2 i B1. També s’impartiran en línia els nivells A1, A2, B1.1 i B1.2 d’espanyol per a estrangers. Abans de la matrícula cal acreditar el nivell anterior o fer una prova d’accés.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*