14/05/2019

El VII Fòrum d’Ocupació del campus Terres de l’Ebre tanca més de 70 contractes, el doble que l’any passat

En aquesta edició s’han realitzat 1.016 entrevistes de treball i s’han lliurat un total de 1.119 currículums a les 51 empreses participants

En aquesta setena edició del Fòrum d'Ocupació Universitària del campus Terres de l'Ebre hi ha participat un total de 51 empreeses

El setè Fòrum d’Ocupació Universitària del campus Terres de l’Ebre de la URV, celebrat el passat 8 de maig al campus de Tortosa, ha tancat portes amb un balanç molt positiu. Així, l’increment d’empreses i institucions participants, un total de 51 de diferents sectors econòmics, ha anat acompanyat per un increment del número de llocs de treball tancats. Concretament, s’estima que es van formalitzar un total de 74 nous contractes en el transcurs de la jornada, el que representa el doble dels que es van tancar la passada edició, 34. També van ser més les entrevistes que es van realitzar, 1.016; i el nombre de currículums lliurats a les empreses participants, un total de 1.119.

L’objectiu d’aquesta trobada ocupacional es posar en contacte les empreses del territori amb gent formada

“Estem molt satisfets, perquè any rere any anem creixent i això és positiu, però també és cert que han quedat per cobrir llocs de treball qualificat”, apunta el sotsdirector del campus ebrenc, Xavier Farré. En aquesta ocasió, les empreses i institucions participants, que sumaven entre totes un volum de més de 8.000 treballadors, van posar a l’abast de les persones desocupades o en cerca de feina un total de 287 llocs de treball al territori. Es tracta de feines vinculades a tots els sectors econòmics, des del camp sanitari, fins als serveis turístics, passant per l’assessorament fiscal, l’agroindústria, la comunicació o la química. “En aquest fòrum hi participen les empreses més importants del territori, per això es genera tant d’intercanvi”, ha afegit el sotsdirector del campus, tot destacant també com a dada important la valoració que fan les empreses d’aquesta trobada ocupacional. Enguany han posat una nota de 4,22 sobre 5, al Fòrum.

El Fòrum d’Ocupació Universitària del campus Terres de l’Ebre està organitzat per l’Oficina d’Orientació Universitària i la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV, l’IDECE (Institut per al desenvolupament de les comarques de l’Ebre) i per segon any consecutiu, també formen part de l’organització la Cambra de Comerç de Tortosa i l’Institut de l’Ebre. Un dels objectius principals del Fòrum és ajudar a les empreses a trobar i captar alumnes recent titulats i gent formada, i d’aquesta  manera evitar la fuga de talent del territori.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*