06/02/2017

Els grups Apalanke, Bul Kak i Terra Ferma passen a la final del Concurs de Bandes de la URV

L'originalitat de la banda, la posada en escena, el repertori propi, la qualitat dels músics i la interacció amb el públic van ser els aspectes que més va valorar el jurat que es va congregar el 2 de febrer a la Sala Zero de Tarragona. La final d'aquest concurs se celebrarà durant la festa que s'ha organitzat el 16 de febrer a la Tarraco Arena Plaça per commemorar els 25 anys de la creació de la URV

El grup Apalanke va obtenir la màxima puntuació.
El grup Apalanke va obtenir la màxima puntuació.

Terra ferma, Victims of porn, Novena senda, Bul Kak, Ivan Vera i Apalanke van ser els sis grups que dijous 2 de febrer van mostrar el seu repertori a la Sala Zero de Tarragona com a participants de la semifinal del I Concurs de Bandes de la URV.

Les sis agrupacions van tenir entre 25 i 30 minuts per interpretar els seus temes davant del públic i també del jurat, que estava format per Leandra Mestre, del Consell d’Estudiants de la URV; Jordi Fosch, promotor de música i productor de la Sala Zero i Tonet Sánchez, representant de Zero Produccions i de la Tarraco Arena Plaça. Després de valorar aspectes com l’originalitat de la banda, la posada en escena, el repertori propi que va interpretar, la qualitat dels músics i la interacció amb el públic, el primer lloc va ser per Apalanke, amb 115 punts, seguit de Bul Kak, amb 105 i de Terra Ferma, amb 98.

Aquestes tres bandes tornaran a tocar el 16 de febrer, en aquesta ocasió dalt de l’escenari de la Tarraco Arena Plaça (TAP), on se celebrarà la final del concurs, en el marc de la festa que s’hi ha organitzat amb motiu dels 25 anys de la creació de la URV, que un cop finalitzat el concurs contarà amb l’actuació del grup Casablú i els osonencs Oques Grasses.

El grup guanyador s’endurà un premi valorat en 250 euros, i estarà format per un paquet d’entrades i abonaments per a concerts i esdeveniments organitzats per la Sala Zero i Tarraco Arena Plaça. A més, tindrà dret a participar en un concert de promoció durant les Festes Majors de Tarragona del 2017 organitzat per Zero Produccions i com a teloner en un concert organitzat per la Sala Zero.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*