16/01/2017

Festa a la URV pel 25è aniversari, amb un concert d’Oques Grasses

Dins dels actes de commemoració dels 25 anys de la Universitat, per al dia 16 de febrer s'ha programat un gran concert amb el grup Oques Grasses i la final de Concurs de Bandes de la URV, a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona

Les portes de la Tarraco Arena Plaça (TAP) obriran a les 20,30 hores i hi haurà grups d’animació, batucada, xanquers i una actuació de la colla castellera de la URV, els Pataquers. També es resoldrà el primer concurs de Bandes de la URV organitzat per la Sala Zero, que precedirà l’actuació d’Oques Grasses.

La festa és oberta a tothom. Les entrades tenen un preu de 5€, inclouen un entrepà, una beguda i la participació en el sorteig d’una moto. Les entrades ja es poden adquirir per avançat a les taquilles virtuals de la TAP i el mateix dia de la festa a les taquilles de la plaça. A partir del dilluns 30 de gener també es podran adquirir a les cafeteries URV dels campus Catalunya, Sescelades i Bellissens, de dilluns a dijous de 10 h. 15 h.

Oques Grasses és el grup d’Osona que va néixer l’any 2010, i està format per Arnau Altimir (bateria i veus), Guillem Realp (baix i veus), Joan Borràs (teclat i veus), Josep Valldeneu (saxo i veus), Miquel Biarnés ( trombó, percussió i veus), Miquel Rojo (trompeta i veus) i Josep Montero (guitarra i veu principal). Han enregistrat: “Un dia no sé com” (2013), “Digue-n’hi com vulguis” (2014) i “YouPoni” (2016). Ha obtingut el Premi Enderrock al grup revelació (2014), el Premi Enderrock al millor videoclip (2015) i el Premi Arc a la Millor Gira de Temes Propis per a Festes Majors (2016).

Compra d’entrades: taquilles virtuals de la TAP 
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*