21/07/2020

Els investigadors es formen per millorar la competitivitat de les propostes MSCA Individual Fellowships

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi ha organitzat el taller virtual per millorar la redacció de propostes per la convocatòria MSCA Individual Fellowship 2020 impartit per l’experta Catherine Halbert

Workshop MSCA IF
Un moment del taller per millorar la competitivitat de les propostes MSCA Individual Fellowships, impartit per Catherine Halbert.

El taller ha tingut lloc en dos parts, la primera impartida el 7 de juliol i la segona, el 14 de juliol de 2020. Hi han participat 80 persones, la majoria dels participants provenien de la URV però com que era una formació oberta, han participat també persones d’altres institucions nacionals i internacionals.

El taller ha anat a càrrec de Catherine Halbert, experta avaluadora de la Comissió Europea (CE). Des de fa més de 20 anys ha estat relacionada en el món de la recerca. Durant la formació ha proporcionat consells pràctics sobre com redactar una proposta competitiva. L’objectiu era que al final dels seminaris s’entengués què escriure a cadascun dels apartats de la proposta i com són avaluats per part de la CE.

El finançament de la convocatòria MSCA IF millora el potencial innovador i creatiu del personal investigador experimentat que vol diversificar la seva competència individual en termes d’adquisició d’habilitats mitjançant formació avançada, mobilitat internacional i intersectorial. Proporciona oportunitats d’adquirir i transferir nous coneixements i per treballar en recerca dins o fora d’Europa (és a dir, beques europees o globals). Les convocatòries estan obertes a investigadors i investigadores de qualsevol edat, nacionalitat o disciplina, amb un enfocament de baix a dalt, és a dir, es tria lliurement els camps de recerca. La convocatòria MSCA-IF ja està oberta i el termini de la CE és el 9 de setembre de 2020.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona i del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*