10/02/2017

En servei una nova línia d’autobusos que uneix Cambrils amb els campus de Tarragona

La nova línia U3 fa el recorregut entre Cambrils, passant per Vilafortuny fins als campus de Sescelades i Catalunya a Tarragona en sis expedicions d'anada i tornada durant el període lectiu. Els estudiants i el personal universitari tenen un descompte del 10% en el preu de tres tipus de targetes integrades de transport i l'accés gratuït a la targeta

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha posat en servei al gener un nou servei exprés directe a la universitat, des de Cambrils cap als dos campus de Tarragona, el campus Sescelades i el campus Catalunya, per facilitar la mobilitat dels estudiants i del personal universitari.

Aquesta nova línia, U3, ofereix sis freqüències d’anada i sis de tornada de dilluns a divendres durant tot el període lectiu:  dues al matí, dues a migdia i dues a la tarda. S’escurcen així els temps dels trajectes i es pot disfutar dels avantatges que ofereixen les línies bus exprés.cat.

Imatge de la presentació d’un bus exprés.cat, al setembre passat a Vila-seca.

Des de l’any passat, els membres de la comunitat universitària gaudeixen d’un descompte del 10% als títols de transport integrats T-Mes, T-50/30 i T-10/30 d’una, dues i tres zones. És fruit de l’acord entre l’Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) i la Universitat, per aconseguir potenciar l’ús del transport públic entre la comunitat universitària. Per accedir als descomptes, els usuaris han d’adreçar-se al Centre d’Atenció al Client de l’ATM, ubicat a l’estació d’autobusos de Tarragona, i acreditar ser membres del col·lectiu de la URV mitjançant la presentació del carnet universitari.

A més, com a acció promocional, els universitaris disposen de les targetes de transport de manera gratuïta.

Amb aquesta nova línia, ja són tres les línies universitàries directes que estan en servei: U1, que connecta els campus de Reus (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i Bellissens) i els de Tarragona (Sescelades i Catalunya), que va entrar en servei l’any 2015; U2, que uneix Salou amb el campus de Vila-seca i els campus de Tarragona, Catalunya i Sescelades; i la nova U3.

A Medi Ambient URV teniu tota la informació sobre els autobusos que arriben a la Universitat: línies, horaris i tarifes, entre d’altres questions.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*