08/02/2022

Es comencen a definir les línies estratègiques d’innovació de la regió Catalunya Sud

Representants de la URV, la Diputació de Tarragona, cambres de comerç i representants del sector empresarial del territori s'uneixen per concretar avenços en l’estratègia del projecte Catalunya Sud Regió del Coneixement

Definir un projecte que afavoreixi el creixement econòmic i social de la Catalunya Sud. Aquest és l’objectiu final de la Ponència Tècnica Regió del Coneixement Catalunya Sud, que divendres passat va organitzar una nova reunió per avançar en el projecte. En aquesta trobada van assistir representants de la URV, de la Diputació de Tarragona, de les quatre cambres de comerç de la demarcació, així com del sector socioeconòmic del territori. La jornada la van organitzar la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la URV i la Diputació de Tarragona.

Durant tot el matí es va treballar en definir quina ha de ser l’estratègia d’innovació de la regió i es van identificar les àrees que poden aportar més competitivitat per tal de focalitzar els recursos en aquests àmbits. També es van crear grups de treball per concretar quines han de ser les properes accions a portar a terme.

En properes trobades està previst incorporar nous agents que ajudin a definir un nou projecte per tal d’aconseguir finançament europeu i posar-lo en marxa. També es pretén crear una xarxa de col·laboració entre empreses participants per incorporar-les al projecte com a col·laboradores.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*