13/07/2021

Es graduen les promocions 2016-20 de grau i 2015-20 de doble grau de la Facultat de Química

L’acte va ser apadrinat per la directora general d’ASESA, Montserrat Vallverdú

L’acte de graduació de les promocions 2016-20 del grau de Química i del grau de Bioquímica i Biologia Molecular, a més de la promoció 2015-2020 del doble grau de Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular, va tenir lloc el divendres 9 de juliol a les 18 h a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

La situació sanitària va marcar el desenvolupament de l’acte, que es va celebrar presencialment però sense acompanyants i amb un protocol adaptat a l’ocasió.

Montserrat Pinent, responsable del grau de Bioquímica i Biologia Molecular i del doble Grau Biotecnologia/Bioquímica i Biologia Molecular, va presidir l’acte acompanyada de Xavier López, responsable del grau de Química.

Graduats i graduades del grau de Bioquímica i Biologia Molecular durant l’acte.

Les promocions van ser apadrinades per la directora general d’ASESA, Montserrat Vallverdú, Alumni de la Facultat de Química, que va felicitar els estudiants amb un vídeo gravat per a l’ocasió. El total d’estudiants participants va ser de 45 del grau de Química, 36 del grau de Bioquímica i Biologia Molecular  i 11 del doble grau de Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular.

Els estudiants van rebre de la facultat un diploma, una banda i un pin amb el logo de la Facultat de Química. A diferència d’altres anys els estudiants no es van atansar a la taula presidencial a recollir els obsequis sinó que els van trobar a la seva butaca i en el moment de ser anomenats van ser fotografiats dempeus amb la beca posada.

Una de les graduades del doble grau de Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular.

Durant el desenvolupament de l’acte, estudiants dels dos graus i del doble grau van fer un parlament en nom dels seus companys i companyes de promoció.

Karen Dajana Muñoz, estudiant del grau de Química, pronunciant el seu discurs.

En finalizar l’acte es va projectar per sorpresa un vídeo que havia gravat el professorat del centre per felicitar els estudiants.

Com a cloenda de l’acte els dos responsables d’ensenyament van esmentar la placa commemorativa ubicada al Pati dels Garrofers, on també es va plantar un jardí de plantes aromàtiques per a l’ocasió.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*