17/05/2019

Es renoven els representants del personal de la URV en les eleccions sindicals

Amb una participació mitjana del 54,56%, CCOO obté 30 representants del PAS i el PDI; UGT, 20, i Intersindical-CSC, 12

Un moment de la votació a les eleccions sindicals de 2019.

Les eleccions de representats dels treballadors i treballadores de la URV que es van celebrar ahir 16 de maig van saldar-se amb l’obtenció de 30 representants per part de CCOO, 20 per a URGT i 12 per a Intersindical-CSC, que es presentava per primera vegada. La participació mitjana dels diferents col·lectius de PDI i PAS va ser del 54,56%

Per circumscripcions electorals, la participació de PDI funcionari ha estat del 45,29%, de les 382 persones que formen part del col·lectiu. Els representaran 6 membres de CCOO, encapçalats per Laureano Jiménez; 2 d’UGT, encapçalats per Montserrat Garcia, i 5 d’Intersindical-CSC, encapçalats per Francisco López.

El cens del PDI laboral és el més nombrós (1.765) i la participació ha estat del 10,65%. Han obtingut representació CCOO, amb 8 membres encapçalats per Antoni Martínez; UGT, també amb 8 membres, encapçalats per Diana Marin, i Intersindical-CSC amb 7 membres encapçalats per Ígor Besora.

La participació del PAS funcionari, un col·lectiu de 359 persones, ha estat la més alta, del 82,73%. Representaran aquest col·lectiu 7 membres de CCOO amb Dúnia Munné al capdavant, i 6 d’UGT amb Carles Castellote al capdavant.

Dels 254 treballadors del PAS laboral (grups I i II), han participat el 65,75%. Seran representants d’aquest col·lectiu: 7 membres de CCOO encapçalats per Joel Fernández, i 2 membres d’UGT encapçalats per José María Sánchez.

El PAS laboral (grups III i IV), amb una participació del 68,38%, té 4 representants per als 117 treballadors que en formen part: 2 de CCOO, amb Noelia Valdivieso al capdavant, i 2 d’UGT, amb Xavier Segarra al capdavant.

El detall complet del cens, vots emesos i atribució de llocs es pot trobar al web de les eleccions sindicals.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*