06/11/2018

Esteve Bosch, nou vocal de la Secció d’Obligacions i Contractes de la Comissió de Codificació de Catalunya

L'òrgan del Departament de Justícia elabora propostes de revisió, actualització i desenvolupament del dret privat de Catalunya

Esteve Bosch.

El catedràtic de Dret Civil i professor del Departament de Dret Privat, Processal i Financer, el professor Esteve Bosch, ha estat nomenat vocal de la Secció d’Obligacions i Contractes de la Comissió de Codificació de Catalunya. La Comissió de Codificació de Catalunya és l’òrgan col·legiat adscrit al Departament de Justícia, que té per objecte l’elaboració de propostes de revisió, actualització i desenvolupament del dret privat de Catalunya, en especial del dret civil. Està formada per experts juristes de l’àmbit acadèmic i professional de prestigi reconegut.

La Secció d’Obligacions i Contractes ha elaborat el Llibre Sisè del Codi civil de Catalunya dedicat a les obligacions i els contractes, que va entrar el vigor el passat 1 de gener de 2018. Amb l’aprovació de la llei 3/2017, del 15 de febrer, el Codi civil de Catalunya esdevé una norma d’aplicació principal a Catalunya i substitueix definitivament la Compilació del dret civil de Catalunya de 1960, que va assentar les bases del dret català modern. Es tracta d’una eina que dona resposta als reptes del present i del futur i que és el resultat de 15 anys de treball de la Comissió de Codificació.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*