28/03/2019

Estudiants de grau, màster i doctorat d’Infermeria podran fer estades a la Zhejiang Chinese Medical University

El conveni entre la URV i la universitat xinesa també permet la mobilitat de professorat i la realització de pràctiques clíniques

La URV i la Zhejiang Chinese Medical University (ZCMU), Xina, han signat un conveni que permetrà la mobilitat d’estudiants de grau, màster i doctorat i de professorat de la Facultat d’Infermeria de la URV i de la universitat xinesa. La col·laboració entre totes dues institucions s’ha formalitzat durant la visita que les responsables de la facultat i el departament d’Infermeria, Roser Ricomà i Maria Jiménez, respectivament, han fet a la ZCMU a mitjan mes de març.

La visita els va servir per conèixer la Universitat, el professorat i els centres assistencials on els estudiants de la URV podran fer les pràctiques clíniques, on s’allotjaran els estudiants i concretar els detalls de la mobilitat. A més a més, van mantenir reunions per parlar de les diferents línies de recerca de cara a futures col·laboracions.

Les responsables de la Facultat d’infermeria van presentar els diferents programes formatius de grau, màster, doctorat i formació de postgrau i també van explicar el sistema de salut català. Segons les responsables, els programes formatius de la universitat xinesa mostren semblances amb els de la URV. D’altra banda, Maria Jiménez va fer una classe magistral titulada “Ethical dilemmas and compassion from the practice point of view”, amb l’assistència de nombrosos estudiants i professors.

Guo Quing, vicepresident de la Zenjiang Chinese Medical University, i Roser Ricomà, degana de la Facultat d’Infermeria de la URV en l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre totes dues universitats.

El conveni de col·laboració van signar-lo el 13 de març a Hanzhou, Xina, el vicepresident de la ZCMU, Guo Quing, i la degana de la Facultat d’Infermeria de la URV, Roser Ricomà, en representació de la rectora, Maria José Figueras. Els van acompanyar la degana de la Facultat d’Infermeria de la ZCMU, Guijuan He; els directors de la oficina Internacional de la ZCMU, Gina Wang i Allan Jian-Feng Jiang, i la directora del Departament d’Infermeria de la URV, Maria Jimenez.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*