17/02/2021

Estudiants italians es formen en línia a la URV

Aquesta setmana comença la primera versió en línia dels programa Study Abroad d’estades a la URV, en el que participen 53 estudiants de Traducció de la Università Ca'Foscari Venezia. El curs sorgeix de la col·laboració d'Ester Torres, coordinadora del màster universitari en Traducció Professional Anglès-Espanyol de la URV, amb aquesta universitat italiana

classe virtual del curs Study Abroad

Fins ara, els estudiants d’altres universitats del món que s’apuntaven a un programa Study Abroad de la URV passaven unes setmanes de formació a Tarragona. Arran de la pandèmia però, aquest 2021 s’ha organitzat el primer Study Abroad virtual, amb un grup d’estudiants que seguiran des d’Itàlia les classes de llengua espanyola i anglesa, traducció i seminaris culturals que ha preparat la URV.

En aquesta edició en línia del curs Study Abroad, sota la temàtica “Practical Training and Orientation Programme in Linguistic and Cultural Mediation”, hi participen 53 estudiants de Traducció de la Università Ca’Foscari Venezia que, a més de classes de llengües i traducció, rebran seminaris per conèixer la nostra cultura.

Els estudiants també tindran seminaris especialitzats impartits per traductors professionals i tindran l’oportunitat de participar en alguna experiència amb els alumnes de la URV. Per als continguts d’espanyol, es compta amb la coordinació de la professora Sandra Iglesia, del Centre d’Estudis Hispànics, i amb el seu professorat expert en ELE.

A través dels programes Study Abroad, universitats estrangeres porten els seus estudiants a la URV per formar-se en temes específics en estades curtes. Tot i que enguany la Universitat ha hagut d’adaptar-ho per primera vegada a la modalitat en línia, els cursos tornaran a ser presencials quan la situació epidemiològica ho permeti.

També és la primera vegada que s’organitza un Study Abroad amb estudiants de la Università Ca’Foscari Venezia Algunes de les universitats que aporten estudiants anualment son la Hiroshima University, University of Illinois, Northeastern University i James Madison University.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*