07/03/2024

Èxit de participació al Fòrum d’Inversió CAT SUD amb més de 200 persones assistents i 10 projectes presentats

En el transcurs de l’acte s’han presentat deu projectes empresarials innovadors de diferents sectors empresarials, com la restauració, l’esport, l’entreteniment, la tecnologia o la gestió de residus

Més de dues-centes persones del món de l’emprenedoria i l’empresa s’han donat cita aquest dijous  a l’Auditori Diputació en el 7è Fòrum d’Inversió CAT SUD,  per connectar projectes empresarials amb possibles inversors. Una trobada anual que es va consolidant any rere any gràcies a l’impuls de la Diputació de Tarragona, acollidora d’aquesta edició, els ajuntaments de Tarragona i Reus, l’Agència per a la competitivitat a l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili.

En el transcurs de l’acte s’han presentat deu projectes empresarials innovadors de diferents sectors empresarials, com la restauració, l’esport, l’entreteniment, la tecnologia o la gestió de residus. Les empreses que han presentat les seves propostes a l’Auditori han estat Executive HR Talent, una aplicació de recursos humans 4.0; EO! Easy Ordering, per facilitar als restauradors i clients la gestió de comandes en línia; PlasticPeople basada en l’economia circular, transforma els plàstics usats en materials polivalents per a altres usos; Bekeep, monitorització d’entrenaments esportius d’alt rendiment; Approach, una tecnologia per posar en contacte persones afins; Blesbert disseny i tecnologia d’última generació per a la fabricació de rellotges de carboni aeroespacial, Grup B.Live, un simulador de ral·lis, per a l’entreteniment; Medishoes; tecnologia precisa per a la moda del calçat; Localboss, una aplicació que permet als restauradors gestionar les ressenyes d’internet; i Cafide, marca ètica de productes per a mascotes.

Els emprenedors han tingut temps de posar-se en contacte directament amb els inversors per poder-los exposar de primera mà els detalls de cadascun dels projectes. Aquest és un dels moments clau del Fòrum d’Inversió Cat Sud, ja que compleix amb l’objectiu de facilitar el contacte entre els possibles inversors i els emprenedors, de manera que els seus projectes puguin obtenir el finançament desitjat. Per aquesta edició, s’ha comptat amb la col·laboració d’Economistes BAN, la Xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*