02/12/2019

Èxit de participació al III Torneig de Bowling del personal de la URV

Un equip del Servei de Recursos Econòmics i el de la Secretaria del campus Bellissens s'imposen amb la millor puntuació. John Bates, coordinador del Servei Lingüístic, obté el millor resultat individual

Tots els participants del III Torneig de Bowling del PAS i el PDI.

El Torneig de Bowling per al PAS i el PDI de la URV es consolida: 72 persones van participar en la tercera edició, que ha estat la més concorreguda fins ara. La cita va ser divendres 29 de novembre al Bowling les Gavarres de Tarragona, on van trobar-se els 16 equips participants. Un dels tres equips que presentava el Servei de Recursos Econòmics (SREc La Mussara) i el de la Secretaria del campus de Bellissens van proclamar-se campió i subcampió de la nit, respectivament.

El major nombre de punts va anotar-lo SREc La Mussara, format per Fran Fernández, Laura Rodríguez, Raquel de Alba i Remei Puig. La Secretaria del campus Bellissens, que integraven Cristina Cabré, Íngrid Carulla, Jaume Español, Maribel Romero i Miquel Romero, van fer la segona millor anotació d’equip. Pel que fa al millor resultat individual, va ser el de John Bates, coordinador del Servei Lingüístic.

A més de la millor puntuació, en aquesta edició del Torneig de Bowling també va haver-hi un premi per al cuer, l’equip del Campus Cat-Ebre, i dos per al de millor vestuari, que van endur-se l’equip Logístics, amb una proposta arriscada de perruques fosforescents, i l’equip de l’Oficina de Compromís Social OCS-ODS, que duien referències als Objectius de Desenvolupament Sostenible. A més a més, per primera vegada va participar a la competició l’equip rectoral, amb la mateixa rectora i tres vicerectors: Maria Bonet, Cori Camps i John Style.

L’organització del torneig és a càrrec d’Esports URV.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*