19/12/2022

Èxit de participació de la caminada solidària del campus Terres de l’Ebre per La Marató de TV3

L'Orfeó de la URV també va participar en un concert solidari i la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables va recollir fons

Imatge de la caminada solidària del campus Terres de l'Ebre.

Prop de 300 persones van participar aquest diumenge en la tradicional caminada solidària del campus Terres de l’Ebre per la Marató de TV3. Es van recaptar un total de 1.387,88 euros, gràcies a les aportacions de les persones participants, entitats i institucions que es van unir a la iniciativa. La caminada va finalitzar amb l’esmorzar solidari al campus, preparat per l’estudiantat voluntari que va sumar esforços per la recaptació de fons per les malalties cardiovasculars.

Un grup d’estudiants del campus Terres de l’Ebre van fer de voluntaris per repartir l’esmorzar solidari.

La comitiva va sortir des del parc Teodor Gonzàlez de Tortosa quan passaven pocs minuts de les onze del matí. Es va comptar amb la participació de la colla jove dels Dolçainers de Tortosa i la colla Els Golafres, que van animar el recorregut amb música festiva. Així mateix, l’acte comptava amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tortosa, així com de l’agrupació Productes Locals de Qualitat, encarregats dels productes per a l’esmorzar solidari.

L’Orfeó de la URV canta per La Marató

Les mostres de solidaritat per La Marató van arribar també des de l’Orfeó de la URV, que va participar en un concert solidari amb els cors DaCapo i InCrescendo a l’Aula Magna del campus Catalunya (Tarragona). Les entrades tenien un preu de 10 euros i tota la recaptació va anar destinada a La Marató de TV3. Per altra banda, des de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables, de la qual forma part la URV, també van impulsar una recollida de fons per a la Marató. Aquesta campanya continua encara oberta i ha 19 de setembre recaptat 2.148 euros.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*