01/10/2021

La Facultat de Ciències Jurídiques certifica el seu Sistema Intern de Garantia de la Qualitat

És un reconeixement a la qualitat en la gestió del funcionament de la Facultat i al compromís amb la millora contínua

Classe de la Facultat de Ciències Jurídiques.

El Sistema Intern de Garantia de la Qualitat (SIGQ) de la Facultat de Ciències Jurídiques ha estat avaluat favorablement en totes les dimensions i ha obtingut l’informe final favorable d’AQU Catalunya. La certificació del SIGQ assegura que el sistema està implantat i desplegat al centre, i que és adequat per a l’assegurament de la qualitat de les titulacions que s’hi imparteixen.

L’avaluació abasta sis dimensions: revisió i millora del SIGQ; disseny, revisió i millora dels programes formatius; ensenyament-aprenentatge i suport a l’alumnat; personal acadèmic; recursos materials i serveis, i informació pública i rendició de comptes.

L’obtenció de la certificació de la implantació del SIGQ és un dels requisits establerts, a més de tenir el 50% de les titulacions acreditades, per a l’obtenció de l’acreditació institucional, reconeixement al qual optarà el centre properament i que permetrà l’acreditació de tots els títols universitaris oficials de la Facultat per un període de cinc anys.

Aquesta certificació representa un reconeixement a la qualitat en la gestió del funcionament de la Facultat i al compromís amb la millora contínua. En aquesta línia, la Facultat incorporarà en el seu quadre d’objectius les millores proposades en l’informe de certificació per tal de millorar el seu sistema intern de garantia de la qualitat.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*