02/12/2020

Formació de nivell avançat per aconseguir millors resultats en les convocatòries del European Research Council (ERC)

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha organitzat un taller adreçat als membres de la comunitat investigadora que siguin potencials participants als ajuts del European Research Council de la Comissió Europea

European Research Council

El taller ha tingut lloc en dos parts, la primera amb la visualització d’una sèrie de vídeos pre-registrats, a l’horari a conveniència dels participants i la segona, celebrada l’1 de desembre amb una sessió final de preguntes i respostes, en directe i en línia. La consultora Enspire ha estat l’encarregada d’impartir el taller.

Hi han participat un total de 44 persones, entre investigadores i investigadors, i els tècnics de suport a les propostes internacionals de recerca de la URV, l’IPHES, l’ICAC i l’ICIQ, institucions que col·laboren sovint en diferents aspectes del finançament internacional.

Es tractava d’un taller de nivell avançat en què els participants han adquirit amplis coneixements sobre les convocatòries de l’European Research Council: Starting, Consolidator, Advanced i Synergy Grants i Proof of Concept. S’hi van tractar aspectes clau, com ara quin és el millor moment per presentar-se al llarg de la carrera investigadora, quines característiques han de tenir els projectes per tenir més possibilitats d’èxit, consells per millorar la redacció de la proposta, etc.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. L’USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona i del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*