11/03/2022

Formes inspirades en el genoma humà, de l’artista Enric Llevat, protagonitzen la nova exposició de l’Aula d’Art

Forma part d'un treball d'investigació artística que es pot veure fins al 10 d'abril al campus Catalunya

Enric Llevat durant el procés creatiu.

Una nova exposició de l’Aula d’Art mostra el treball d’Enric Llevat en la sèrie Biogenètics, un treball d’investigació artística que aprofundeix en formes inspirades en el genoma humà. L’artista apunta que l’estudi i la mutació del genoma humà mitjançant la biogenètica és un dels temes clau per entendre els grans canvis ètics i morals que estan succeint o que esdevindran en un futur immediat.

L’exposició es pot veure fins al 10 d’abril al campus Catalunya, com a part de la programació d’aquesta temporada de l’Aula d’Art.

La sèrie Biogenètics és un treball d’investigació artística que ha anat desenvolupant des de la sèrie pictòrica Souls, on ha aprofundit en formes cada vegada més centrades en la genètica. Representant aquestes formes orgàniques, inspirades en el genoma humà, dona vida a uns nous organismes que van construint universos lírics en constant transformació.

L’artista Enric Llevat mostra una part de les peces que exposa a la col·lecció Biogenetics, que es pot veure al CRAI Catalunya.

Enric Llevat es qüestiona, des de l’art, com aquests microcosmos poden plantejar un espai de contemplació. Uns instants d’experiència, no només estètica, sinó de reflexió sobre la possibilitat de la metamorfosi i creació de noves espècies.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*