22/12/2014

Jornada sobre Horitzó 2020 en l’àmbit de Ciències Socials i Humanitats

S'ha fet una Jornada de treball sobre el programa de recerca europeu Horitzó 2020 en l'àmbit de Ciències Socials i Humanitats, a la URV. Un centenar de persones ha participat en la sessió, que ha tingut lloc el dimecres, 17 de desembre al campus Catalunya

L’Oficina Tarragona Regió del Coneixement ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió sobre el Programa Marc d’Investigació i Innovació de la Unió Europea, H2020.

Hi ha participat un centenar de persones, entre investigadors, representants d’institucions i empreses. Han estat presents la responsable del Punt de Contacte Nacional a Espanya de ‘Societats’, Carolina Rodríguez, així com també el director de l’ERRIN, Richard Tuffs, a banda d’altres ponents d’àmbit català.

En aquest “Infoday” s’ha proporcionat informació sobre les noves convocatòries del Repte 6 de l’H2020, que porta per nom “Societats  inclusives, innovadores i reflexives”.  Durant el matí s’han fet sessions teòriques d’aproximació a la convocatòria, s’ha donat a conèixer European Regions Research and Innovation Network i s’han presentat casos d’èxit en aquest programa.

Durant tota la jornada, s’han pogut fer revisions de propostes amb la Punt Nacional de Contacte i s’han reservat espais per fer trobades entre possibles socis que es plantejaven desenvolupar projectes conjunts i discutir sobre oportunitats de col•laboració.

També s’ha organitzat una sessió específica de finançament d’European Research Council (ERC). L’objectiu ha estat la de connectar els actors de la investigació i la innovació disposats a participar en el Repte 6.

L’Oficina Tarragona Regió del Coneixement és una estructura impulsada per la URV i la Diputació de Tarragona que té l’objectiu de promoure la inversió en recerca de les comarques del Sud de Catalunya.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*