19/06/2015

Judit Castaño, Maria Senserrich i Berta Vilaseca, premis de Recerca de batxillerat de Lletres

Judit Castaño d'Alcover, Maria Senserrich de Reus i Berta Vilaseca, de Tarragona, han estat les guanyadores dels premis d'aquest curs 2014-15 de la Facultat de Lletres, amb treballs sobre els mitjans de comunicació, l'eremitisme i els nens de la Guerra Civil, respectivament. El dijous 18 de juny els cinc estudiants finalistes han exposat els seus treballs i el jurat els ha valorat, abans d'entregar els premis a les guanyadores

D'esquerra a dreta, Berta Vilaseca, Judit Castaño i Maria Senserrich.

L’acte ha tingut lloc a migdia, a la sala de juntes del campus Catalunya, amb els finalistes acompanyats dels seus professors tutors. Judit Castaño, de l’Institut Fonts del Glorieta d’Alcover, ha guanyat amb el treball “Informar, formar i entretenir; una dictadura mediàtica”; Maria Senserrich, del Col·legi La Salle Reus, amb el treball “Viure amb l’imprescindible: l’eremitisme”, i Sonia Vilaseca, de l’Institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona, amb el treball “La voz de los niños de la Guerra Civil: aproximación histórica y literaria”.

Els premis consisteixen en una tablet i un val de 100 euros en material bibliogràfic per al centre de secundària. Els guardonats reben un ajut de 600 euros si es matriculen en algun dels graus de la Facultat: Antropologia i Evolució Humana, Comunicació Audiovisual, Història, Història de l’Art, Llengua i Literatura Catalanes, Llengua i Literatura Hispàniques, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques.

A l'esquerra de la foto, els joves finalistes Marc Mas i Aina Fontova, amb el degà Josep Sánchez Cervelló i el secretari Miquel Àngel Pradilla,  de la Facultat, i les tres guanyadores.
A l’esquerra de la foto, els joves finalistes Marc Mas i Aina Fontova, amb el degà Josep Sánchez Cervelló i el secretari Miquel Àngel Pradilla, de la Facultat, i les tres guanyadores.

Els estudiants finalistes han estat: Aina Fontova, de l’Institut Serra de Miramar (Valls), amb el treball “Supertramp, la Gran Recerca”; i Marc Mas, del Col·legi La Salle Reus, amb “Evolució tecnològica de l’animació Disney. Curtmetratge evolutiu de Mickey Mouse”.

Per la qualitat dels treballs presentats, el jurat ha decidit premiar als dos estudiants finalistes un val de 100 euros en material bibliogràfic per a ells i un de 60 euros per al centre de secundària. Els finalistes també rebran l’ajut de 600 euros en la matrícula en algun dels graus que s’imparteixen a la Facultat de Lletres.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. neus |

    Ha sigut un acte molt emotiu m’ha agradat molt enhorabona a tots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*