12/07/2021

La cantautora Anna d’Ivori compta de nou amb l’Orquestra de la URV en un concert a la Pobla de Mafumet

250 persones van gaudir del concert de presentació del disc Ales de paper organitzat per la seu del Campus Extens al municipi i l'Ajuntament el 10 de juliol

La cantautora Anna d'Ivori amb la seva banda i la secció de corda de l'Orquestra de la URV als jardins del Pavelló de la Pobla de Mafumet.

Anna d’Ivori, amb la seva banda i la secció de corda de l’Orquestra de la URV van fer ple al concert que el Campus Extens de la Universitat i l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet van organitzar als jardins del Pavelló el dissabte 10 de juliol, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. Cantautora i músics van repetir la fórmula de col·laboració que van estrenar al Teatre Tarragona el passat mes d’abril, durant la presentació del darrer disc d’Anna d’Ivori, Ales de paper.

El concert d’Anna d’Ivori i l’Orquestra de la URV va omplir totes les localitats.

Un total de 250 persones van seguir el concert a l’aire lliure, entre les quals hi havia la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i l’alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*