21/12/2020

La Coral de la URV celebrarà el concert de Nadal a l’aire lliure

El concert tindrà un aforament limitat de 60 persones, però s'enregistrarà per posar-lo a disposició de qui no hi pugui accedir presencialment

Aquest any la Coral de la URV seguirà oferint la seva veu per celebrar el Nadal a tot aquell que hi vulgui assistir, sigui ja de forma presencial o virtual. El concert presencial tindrà una durada d’uns 25 minuts i se celebrarà el 22 de desembre a les 20 h al pati del Campus Catalunya, a l’aire lliure. Com a part de les mesures preventives contra la COVID-19, l’aforament estarà limitat a 60 persones. Per això, l’organització del Concert ha decidit posar a la disposició del públic un concert virtual que s’enregistrarà just després del presencial, a l’Aula Magna.

El concert en línia estarà disponible al canal de YouTube de la URV a partir de la tarda del dia 23 de desembre per tots aquells que no hagin pogut accedir-hi en directe.

Un moment d’un assaig de la Coral fet a l’aire lliure.

La Coral comptarà amb l’acompanyament musical d’un quartet de l’Orquestra de la URV format per tres violinistes i un fagot. Aquest any, el programa estarà format per peces tradicionals nadalenques, com ara El cant dels ocells, interpretat per la soprano solista Judith Sánchez, El desembre congelatEl noi de la mare i Santa nit, una nadala declarada patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO, entre d’altres. El concert estarà dirigit per Montserrat Ríos, directora de la Coral URV.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Dolors |

    Me n’alegro molt de que feu el concert amb totes les mesures de seguretat, però cal seguir endavant amb els concerts ens fan a tots millors persones. Visca la cultura a l’abast de tothom!

Comenta

*