21/12/2020

La Coral de la URV celebrarà el concert de Nadal a l’aire lliure

El concert tindrà un aforament limitat de 60 persones, però s'enregistrarà per posar-lo a disposició de qui no hi pugui accedir presencialment

Aquest any la Coral de la URV seguirà oferint la seva veu per celebrar el Nadal a tot aquell que hi vulgui assistir, sigui ja de forma presencial o virtual. El concert presencial tindrà una durada d’uns 25 minuts i se celebrarà el 22 de desembre a les 20 h al pati del Campus Catalunya, a l’aire lliure. Com a part de les mesures preventives contra la COVID-19, l’aforament estarà limitat a 60 persones. Per això, l’organització del Concert ha decidit posar a la disposició del públic un concert virtual que s’enregistrarà just després del presencial, a l’Aula Magna.

El concert en línia estarà disponible al canal de YouTube de la URV a partir de la tarda del dia 23 de desembre per tots aquells que no hagin pogut accedir-hi en directe.

Un moment d’un assaig de la Coral fet a l’aire lliure.

La Coral comptarà amb l’acompanyament musical d’un quartet de l’Orquestra de la URV format per tres violinistes i un fagot. Aquest any, el programa estarà format per peces tradicionals nadalenques, com ara El cant dels ocells, interpretat per la soprano solista Judith Sánchez, El desembre congelatEl noi de la mare i Santa nit, una nadala declarada patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO, entre d’altres. El concert estarà dirigit per Montserrat Ríos, directora de la Coral URV.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*