14/12/2020

La creació de millors consorcis per tenir més possibilitats d’èxit en les propostes internacionals de recerca

La Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha organitzat el curs de creació de consorcis per a projectes europeus de recerca amb l’objectiu d’aconseguir millors socis i que les propostes tinguin més possibilitats d’èxit

Des de la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) s’ha organitzat un curs sobre la creació de consorcis per a projectes europeus de recerca impartit per la consultora KNEIA. El curs on-line ha tingut lloc el 14 de desembre de 9.30 a 13.00 h. Han participat un total de 26 persones.

El curs, eminentment tècnic i molt específic, ha estat adreçat principalment als tècnics de la USPIR però també s’ha obert al personal de suport a la recerca que treballa en la preparació de propostes i a aquells investigadors i investigadores que volen aprofundir en la creació de consorcis internacionals.

L’objectiu del curs ha estat proporcionar als coordinadors de projectes, les pautes i eines que facilitin la definició, formació i gestió de consorcis en fase de preparació de propostes, d’una manera eficient i orientat a obtenir el millor equip per guanyar una proposta. Amb un enfocament realista i pràctic, basat en l’experiència, s’han proporcionat elements teòrics així com recomanacions pràctiques i exemples.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona i del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*