25/07/2017

La doctoranda de la URV Ana Fernández, guardonada per la Federació Europea de Societats de Microbiologia

El darrer congrés de la Federació celebrat a València va reconèixer els millors pòsters en onze especialitats de microbiologia

La doctoranda del programa de Biomedicina de la URV, Ana Fernández ha estat guardonada amb el premi al millor pòster de l’àrea de Virulència i Patogènia en el congrés de la Federació Europea de Societats de Microbiologia (FEMS) que es va dur a terme del 8 al 13 de juliol a València. En aquest congrés hi van participar més de 2.500 persones de 85 països diferents.

En aquest congrés s’han examinat les disciplines clau de la microbiologia, incloent els enfocaments moleculars, la biodiversitat, la bioremediació, els microbis eucariotes, la virologia i altres, amb la finalitat d’avançar en la comprensió dels reptes actuals i futurs.

El treball de la doctoranda de la URV que va estar guardonat en el congrés tracta de les Aeromones, considerades actualment com un patogen oportunista emergent. Pocs investigadors han fet recerca al voltant de la resposta immune davant d’aquest bacteri. Per aquest motiu, l’objectiu de l’estudi ha estat incrementar el coneixement sobre la resposta immune contra les espècies d’Aeromones, a partir un model d’infecció in vitro utilitzant una línia cel·lular humana relacionada amb la sang.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*