19/12/2016

La FURV contracta deu joves a través del Programa de Garantia Juvenil del SOC

Deu joves treballen durant sis mesos a diferents unitats de la Universitat Rovira i Virgili i de la Fundació URV (FURV) a través dels contractes que se’ls ha pogut fer a través del Programa de Garantia Juvenil, gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). A la FURV els han concedit 110.000 euros per poder ocupar les deu places que van sol·licitar

Per accedir a alguna de les places disponibles del programa s'ha de tenir entre 16 i 29 anys.

Des de mitjans novembre aquests joves, amb formació de universitària o de cicle superior, ja estan incorporats al seu lloc de treball, que ocuparan durant els propers sis mesos. Donaran suport al Servei de Gestió Econòmica i al Centre de Formació Permanent de la FURV; al grup de recerca en Enginyeria Tèrmica Aplicada (CREVER), al grup de recerca en Experimentació, Computació i Modelització en Mecànica de Fluids i Turbulència  (ECOMMFIT), al grup de Bioactivitat Molecular dels Aliments (MBIOFOOD) al grup de  Robòtica i Visió Intel·ligent (RIVI);  a l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals; al Servei de Recursos Informàtics i TIC de la URV; a la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement, i al centre TECNIO, Aplicacions Mediambientals i Industrials de la Catàlisi (AMIC).

L’objecte d’aquests ajuts és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació. Els beneficiaris tenen entre 16 i 29 anys, havien d’estar inscrits i ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, no haver treballat durant l’últim mes i estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC. Tampoc podien estar estudiant ni haver rebut accions formatives no reglades de més de quaranta hores mensuals en els trenta dies  anteriors a la data de la inscripció. Per poder-se inscriure no podien haver rebut tampoc formació reglada de més de quaranta hores mensuals durant els últims noranta dies ni estar contractats en pràctiques durant més de dos anys. A més, no podia fer més de cinc anys de l’acabament dels seus estudis.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*