24/07/2018

La Generalitat lliura la Creu de Sant Jordi a Margarida Aritzeta i Victòria Almuni

30 personalitats i 24 entitats han rebut la distinció aquest 2018 pel seu paper en el pla cívic i cultural

Margarida Aritzeta rebent la Creu de Sant Jordi de mans del president de la Generalitat Quim Torra.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va lliurar ahir 23 de juliol, la Creu de Sant Jordi a 30 personalitats i 24 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. Entre les persones guardonades hi havia Margarida Aritzeta, escriptora i professora del Departament de Filologia Catalana de la URV, i Victòria Almuni, historiadora i responsable de la seu del Campus Extens de la URV a la Sénia.

Victòria Almuni rebent la Creu de Sant Jordi de mans del president de la Generalitat Quim Torra.

L’acte va tenir lloc al Palau de la Música Catalana  i va comptar amb la participació del president del Parlament, Roger Torrent; de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i de diversos membres del Govern. Sor Lucia Caram i Roger Español, que també van rebre la Creu de Sant Jordi, van parlar en nom de tots els distingits.

La Creu de Sant Jordi, creada el 1981, és un dels màxims reconeixements de la Generalitat de Catalunya. La distinció reconeix les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya.

Es poden consultar tots els distingits amb la Creu de Sant Jordi aquest 2018 aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*