06/06/2018

La rectora Maria José Figueras prendrà possessió del càrrec el dilluns 11 de juny

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, escollida en les eleccions del dia 15 de maig, ho farà juntament amb la secretària general Laura Román

María José Figueras en el centre de la foto rodejada d'alguns membres del seu equip de govern, el dia de les votacions.

La rectora Maria José Figueras, juntament amb la secretària general i responsable d’Igualtat, Laura Román, prendran possessió dels seus càrrecs el dilluns 11 de juny a les 9 h. a la sala de juntes del Rectorat. Maria José Figueras prendrà possessió del càrrec de la mà del fins ara rector, Josep Anton Ferré, i del fins ara secretari general, Esteve Bosch. La nova secretària general, Laura Román, ho farà de la mà de la nova rectora i d’Esteve Bosch, a qui substitueix en el càrrec. A l’acte estarà present Joan Pedrerol, president del Consell Social de la URV.

El Consell Executiu de la Generalitat va aprovar ahir dijous 7 de juny el nomenament de la nova rectora de la URV, i avui ha sortit publicat al DOGC.

El dimarts 12 de juny prendrà possessió de les noves responsabilitats la resta de l’equip de govern, en un acte que tindrà lloc també a les 9 h. a la sala de juntes del Rectorat. Són: Ercilia García, vicerectora de Personal (PDI/PAS), Domènec Puig, vicerector de Programació Acadèmica i Docència; Francesc Díaz, vicerector de Recerca i Planificació Científica, Francesc Medina, vicerector d’Innovació i Transferència del Coneixement; Maria Bonet, vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, John Style, vicerector d’Internacionalització; Cori Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social; Josep Ribalta, director de l’Escola de Doctorat, i Jordi Sardà, vicerector d’Economia i director del campus Terres de l’Ebre.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*