04/05/2021

La redacció del nou Estatut de la URV s’obre a la comunitat universitària

Per iniciar aquest procés participatiu s'ha habilitat un web a través del qual es podran fer aportacions a l'avantprojecte d'aquest document, que regula els aspectes fonamentals del funcionament de la Universitat, i seguir en línia el procés de la seva reforma

Façana del rectorat de la URV

L’avantprojecte del nou Estatut de la URV ja està disponible per a tota la comunitat universitària, que des d’ara i fins el 30 de juny el podrà consultar i fer els suggeriments que consideri per tal de participar en la seva confecció definitiva. Aquest document és fruit del treball de la Ponència de l’Estatut, una comissió formada per membres del Claustre que durant aquests darrers mesos ha recollit les opinions de persones expertes en representació de tots els col·lectius de la Universitat. Les aportacions es vehiculen a través del web participa.urv.cat, on es pot consultar el projecte, informació sobre el procés de redacció, indicacions per participar-hi o les dates previstes per a les sessions informatives, entre d’altres.

L’Estatut de la Universitat és la norma més important de la institució perquè regula els aspectes fonamentals de la vida universitària, com per exemple els drets i deures, les funcions i l’elecció dels òrgans de govern, així com les activitats de la Universitat, per exemple. La darrera revisió de l’Estatut es va fer el 2012 i el juny del 2019 el Claustre va aprovar l’inici d’un procés de reforma amb l’objectiu d’actualitzar-lo.

Print Friendly, PDF & Email