15/02/2021

Susana Paxton, de Gestió Acadèmica del Centre de Formació Permanent de la FURV, ha traspassat

Susana Paxton (Leeds, 1956 – Tarragona, 2021) formava part de la comunitat URV des de feia gairebé 30 anys

El Centre de Formació Permanent, la Fundació URV i tota la Universitat Rovira i Virgili s’uneixen al dolor de la seva família i amics.

Els seus companys i companyes del Centre de Formació Permanent han volgut transmetre el seu condol en el següent escrit:

“La Susana Paxton ha format part de la comunitat URV des de fa gairebé 30 anys, la major part d’ells al Centre de Formació Permanent de la Fundació URV. Podríem parlar de la seva eficiència, de la seva forma de treballar impecable, sempre pensant en l’equip, sempre atenta i disposada a donar un cop de mà als companys.

Però no només la recordarem per això, també pel seu somriure a l’entrar i sortir cada dia, el seu accent anglès i British humor, les frases enginyoses que deia sense immutar-se, i que ens feien riure a totes, aquells esmorzars on compartíem moments bons i menys bons, els actes de lliurament de títols on tot eren nervis i on ella mai perdia la calma davant de qualsevol imprevist, la decoració de Nadal que posava al Centre any rere any…

La Susana ens ha deixat, però volem seguir recordant totes les coses boniques que ens ha aportat i que quan pensem en ella, se’ns dibuixi un somriure.

Bon viatge Susana. T’estimem”.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Berta Ramos Martínez |

    Quina tristesa! Em sap molt greu. Era competent professionalment i de molt bon tracte. Adéu, Susana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*