04/05/2018

La URV i l’Aswan University signen un conveni per fomentar la col·laboració en l’àmbit de l’enginyeria

És un acord marc per fomentar la col·laboració científica, tècnica i docent en aquest àmbit. L’acte de signatura s’ha celebrat divendres 4 de maig, al Rectorat

Els rectors, després de firmar el conveni.

La signatura ha anat a càrrec de Josep Anton Ferré, rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), i l’Aswan University d’Egipte, representada pel rector, Ahmed Ghallab Mohammed Ibrahim, i el vicerector d’Estudis de Postgrau, Aymar Mahmoud, en un acte al qual hi ha assistit altres autoritats acadèmiques de les dues institucions.

Ambdues universitats, compromeses en la formació superior, la investigació i la promoció de la cultura, fomentaran programes educatius i de mobilitat mitjançant l’intercanvi, a més de potenciar la realització de projectes conjunts de recerca, així com la creació, organització i coordinació d’activitats acadèmiques.

Responsables d’ambdues universitats, reunits abans de signar el conveni.

En aquesta línia, la URV i l’Aswan University fa un temps que estan en contacte amb motiu d’algunes col·laboracions en recerca amb investigadors de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) en l’àmbit de l’enginyeria informàtica i, per aquest motiu, es pretén que el conveni que ara es presenta faciliti la signatura d’altres d’específics. Una d’aquestes col·laboracions podria ser la codirecció de tesis doctorals, de forma que estudiants de doctorat de l’Aswan University puguin tenir el doble títol de doctor, és a dir, per la seva universitat i per la URV.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Mohamed AbdelNasser |

    Good !

Comenta

*