20/11/2018

La URV perfila noves col·laboracions amb la Universitat de Finances i Economia de Yunnan

La universitat xinesa visita la URV per preparar l'esborrany del conveni de cooperació per impartir una titulació conjunta amb la Facultat de Turisme i Geografia

La delegació xinesa junt amb els representants de la URV
La delegació xinesa junt amb els representants de la URV

Representants de  la Yunnan University of Finances and Economics (YUFE) i la URV es van reunir el passat 25 d’octubre al rectorat per concretar els passos a seguir per establir una titulació conjunta entre les dues institucions. La nova titulació permetria als estudiants xinesos obtenir un títol propi de postgrau en Turisme per la URV com a complement de la carrera de postgrau en Turisme de la YUFE, que és de 3 anys. També s’està estudiant com organitzar la participació d’estudiants de Yunnan en el Màster en Gestió de les Destinacions Turístiques de la FTG, i, paral·lelament, obrir oportunitats de mobilitat per cursos i pràctiques d’estudiants de la URV en el Màster de Turisme en anglès ofert per la YUFE.

Per part de la URV van intervenir en la trobada el vicerector d’Internacionalització, John Style; el vicerector de Programació Acadèmica i Docència de la URV, Domènec Puig; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel·lo, i el professor Departament de Geografia, Antonio Russo. Per part de la YUFE, van ser presents el vicedegà de l’Escola de Gestió de Turisme i Hosteleria, Xie Hongzhong; la directora del departament de Gestió de la Indústria Cultural, Yang Liu; el director de Departament d’Economia i Gestió, Li Xuesong, i una professora del Departament de Gestió del Turisme, Yin Ji.

A més de tractar com es pot oferir la titulació conjunta, els responsables de totes dues universitats van obrir les portes a noves col·laboracions en àmbits com la recerca, l’intercanvi d’estudiants de màster i grau, i els programes Study Abroad i COIL (Collaborative Online International Learning).

Al 2017 ja es va signar un conveni amb aquesta universitat i en aquests anys han cristal·litzat col·laboracions com ara la co-organització d’un simposi internacional sobre Innovació en Turisme Cultural (a Kunming, del 14 al 16 de juliol 2017) i una col·laboració en el disseny i condicionament per als turistes de la ruta històrica “Tea Horse Trail”, que uneix la província xinesa de Yunnan amb Vietnam cap al sud-est i Tibet al nord-oest.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*