22/05/2018

La URV promociona al Perú els estudis de postgrau i doctorat

Presentarà la seva oferta acadèmica a la IV Feria Expo Postgrados, els dies 25 i 26 de maig a Lima

Daniel Ramírez i Titón Sancho, de l'Oficina d'Atenció al Màster, en una fira internacional anterior.

La URV presentarà la seva oferta de postgraus i doctorats per al curs 2018-19 a la IV Feria Expo Postgrados, que tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Lima els dies 25 i 26 de maig, en horari de 10 h a 20 h.

Expo Postgrados és un espai on el públic assistent pot conèixer l’oferta educativa de les institucions educatives participants i preguntar directament els dubtes que es poden plantejar a l’hora d’escollir un postgrau o una especialització: quin tipus de programa s’adapta millor a les seves necessitats, sortides professionals, finançament, professorat i convenis amb empreses.

La URV ja ha participat en fires internacionals de promoció de màsters i postgraus al Perú, l’últim cop fa dos anys, per l’interès creixent dels graduats peruans en continuar la seva formació universitària a l’estranger. La IV Feria Expo Postgrados s’adreça específicament a aquest sector, que té possibilitats econòmiques per fer-ho i valora estudiar a Europa, no només per formar-se sinó també per viure l’experiència de conviure amb altres cultures. A la URV s’hi traslladen cada any un bon nombre d’estudiants peruans a continuar la seva formació.

En aquesta ocasió, a l’estand la URV estarà representada pel doctorand peruà en Antropologia i Comunicació i graduat en el màster en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Socials, Daniel Ramírez, qui farà una presentació de la URV i explicarà què el va portar a estudiar a la URV i quina ha estat la seva experiència tant personal com acadèmica a Tarragona. La presentació de la URV està prevista pel 26 de maig a les 15 h, amb una durada de 50 minuts.

La preinscripció als màsters universitaris de la URV està oberta, i les persones interessades en fer-ho s’hi podran inscriure durant la mateixa fira.

La URV va promocionar també els estudis de postgrau i doctorat per al curs que ve a la fira QS Grad School Tour, que va tenir lloc al febrer passat a Quito, Bogotà i Ciutat de Mèxic.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*