21/12/2016

Cambrils i la URV promouran programes de formació en l’àmbit de la dieta mediterrània i la salut

L’Ajuntament de Cambrils, la URV i la Fundació URV (FURV) promouran programes de formació en l’àmbit de la dieta mediterrània i la salut, que s’impartiran en la Torre del Llimó, ubicada al casc antic de l’esmentada localitat. Això serà possible gràcies a un conveni que s’ha signat avui entre les tres institucions

El conveni l’han signat aquest migdia el rector de la URV, que ho ha fet també com a màxim representant de la FURV, Josep Anton Ferré,  i l’alcaldessa de l’Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza. La finalitat és potenciar i coordinar les sinergies en l’àmbit de la nutrició, la salut i la dieta mediterrània per donar un millor servei al territori i els seus principals agents. En aquest sentit, les parts es comprometen a estudiar, preparar i executar de mutu acord, formació, programes i activitats.

L’Ajuntament de Cambrils, que ha apostat clarament per aquest projecte de col·laboració conjunta, considera que els equipaments de la Torre del Llimó seran l’espai idoni per a desenvolupar les diferents iniciatives que sorgeixin en el marc d’aquest conveni. En aquesta línia, treballarà de manera transversal des de diferents regidories i amb la participació de tots els sectors econòmics cambrilencs relacionats amb l’àmbit de la nutrició. Per aquest motiu, es crearà una taula de treball per fer el seguiment de la implantació d’aquests estudis universitaris. Justament ahir es va celebrar una reunió informativa prèvia d’aquesta iniciativa als agents implicats.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*