03/03/2020

L’estudiant Jorge de Yarza guanya el Premi Work Experience Messer – ETSEQ 2020

Messer finança la matrícula del Màster d'Enginyeria Química al premiat, que farà les pràctiques a l'empresa

D'esquerra a dreta, María José Figueras, Jorge de Yarza, Montse Ferrando i Ruben Folgado.

Messer Ibèrica ha lliurat el Premi Work Experience Messer – ETSEQ a Jorge de Yarza, estudiant del Màster d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili aquest dilluns 3 de març en un acte al rectorat. L’empresa finança amb aquest premi la matrícula del màster de l’estudiant premiat, així com també supervisarà el seu Treball de Final de Màster i l’acollirà en pràctiques.

El premi forma part del conveni signat entre Messer Ibèrica i la URV l’any 2013 i té com a objectiu reconèixer i fomentar el talent en el camp de l’enginyeria química. En l’acte de lliurament de la cinquena edició del premi, Jorge de Yarza va agrair a Messer que li proporcioni l’oportunitat de fer les pràctiques a l’empresa ja que suposaran “el pas de l’etapa com a estudiant al món professional”.

La rectora de la URV, María José Figueras, que va presidir l’acte de lliurament, va indicar que “l’alineació d’empreses i universitat permet a la URV formar professionals adaptats a al sector”, de manera que “les persones que estudien a la URV tenen la possibilitat de ocupar-se en el territori amb treballs de qualitat “.

Tant la rectora com la directora de l’Escola Tècnica d’Enginyeria Química (ETSEQ), Montse Ferrando, coincideixen que l’estreta col·laboració entre la universitat i les empreses són de gran valor per a la formació dels estudiants: “La col·laboració amb Messer és fonamental per a l’esperit professionalitzador del màster i per formar professionals capaços d’afrontar els reptes que té la societat”. Ferrando subratlla que “és un valor afegit de l’Màster d’Enginyeria Química, que, amb aquests estudis impartits en anglès, consoliden l’ETSEQ com un centre de referència”.

Rubén Folgado, director tècnic de Messer Ibèrica, qualifica les pràctiques que ofereix l’empresa com una oportunitat, tant per a l’empresa com per als estudiants. Permet descobrir de primera mà el talent. Folgado indica que “són diversos els exemples d’estudiants en pràctiques que ara són referents a la nostra empresa.” Subratlla que “l’aliança entre les empreses i la universitat és important per fer front als grans reptes dels nostres temps. Un d’ells és la descarbonització. El projecte que haurà de desenvolupar el guanyador de el premi estarà enfocat en una de les fonts d’energia renovable més importants de el futur: l’hidrogen” conclou.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*