26/05/2023

L’exposició “Heroica Tarragona” arriba al CRAI campus Catalunya

La mostra convida a descobrir personatges heroics que han deixat petjada a la ciutat de Tarragona

Plafons de l'exposició Heroica Tarragona al CRAI campus Catalunya.

Els herois i les heroïnes són un referent que ens mostren, metafòricament, com som o com volem arribar a ser. Aquests personatges encarnen ideals universals i, alhora, estan lligats al nostre temps.

Fins al 20 de juny de 2023 el CRAI campus Catalunya acull l’exposició “Heroica Tarragona”, que convida a descobrir personatges heroics que han deixat petjada a la ciutat de Tarragona, i que tenen relació amb el nostre passat i, qui sap, si també amb el nostre futur.

Consta de 6 plafons on s’explica la vida de 5 personatges heroics de la ciutat de Tarragona i també s’hi formulen preguntes sobre aquests, que s’han d’intentar resoldre. Es poden comprovar les respostes mitjançant la lectura d’un codi QR.

Aquesta exposició va estar coorganitzada per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona (Generalitat de Catalunya), l’Arxiu del Folklore de la URV i l’Escola de Lletres de Tarragona ,amb la col·laboració i participació de la comunitat educativa ILEC Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*