15/07/2022

Macià Riutort, reelegit com a director del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys

És especialista en història de la llengua alemanya, fonètica alemanya i llengua islandesa

Macià Riutort, cap del Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys.

Macià Riutort ha estat reelegit com a director del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys (DEAA), amb els 13 vots favorables dels membres que integren el Consell de Departament en les eleccions d’aquest 13 de juliol. El secretari que acompanyarà Macià Riutort en la direcció del Departament durant els propers quatre anys serà en Joaquín Romero Gallego. Es recomanarà al deganat en Geraint Paul Rees com a nou responsable d’ensenyament del grau d’anglès, i la professora Efthalia Trigoni serà la nova coordinadora del programa SMILE (Student Mobility in Learning English).

Riutort és especialista en història de la llengua alemanya, fonètica alemanya i llengua islandesa, les seves principals línies de treball són la didàctica de la fonètica alemanya a catalanoparlants i castellanoparlants i l’elaboració d’un diccionari islandès-català. Ha participat en diversos projectes de recerca de llengua i fonètica alemanyes, ha dirigit tres tesis doctorals i té reconeguts dos trams de recerca.

Es proposa la continuïtat de la reforma del pla d’estudis del grau en Anglès i continuar treballant per consolidar el Màster universitari en Ensenyament i Adquisició de l’Anglès com a Llengua Estrangera / Segona Llengua i el Màster universitari en Traducció Professional Anglès-Espanyol.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*