30/03/2016

Més de 600 persones participen en la primera Jornada de Portes Obertes de la URV

Facultats, escoles tècniques superiors i campus han obert les portes als estudiants, a les famílies i al professorat de secundària el dimecres 30 de març, que han pogut conèixer de prop la Universitat en la perspectiva del curs 2016-17. Després de les sessions informatives, els assistents han recorregut les aules, biblioteques, laboratoris i serveis

Aquest matí, els estudiants de secundària atenent explicacions al campus Catalunya.

En la primera Jornada de Portes Obertes han près part 606 estudiants de secundària. Els centres més visitats han estat les facultats de Ciències de l’Educació i Psicologia , de Ciències Jurídiques, de Lletres, d’Economia i Empresa, i les escoles Tècnica Superior d’Enginyeria i Tècnica Superior d’Enginyeria Química.

La URV s’organitza en dotze centres ubicats a set campus: a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell. Els participants en la Jornada s’han informat de primera mà de l’àmplia oferta acadèmica prevista per al curs 2016-17, han pogut parlar amb el professorat que l’imparteix i visitar les instal·lacions i els serveis de què disposa la URV.

La URV impartirà el curs vinent un total de 47 titulacions de grau, de les quals 7 són titulacions dobles, dels àmbits de les arquitectures i enginyeries, arts i humanitats, ciències, ciències de la salut i ciències socials i jurídiques.  A la Universitat es potencien els grups reduïts d’alumnes per a una docència de qualitat, i una concepció pràctica i participativa de l’aprenentatge.

Sala de pràctiques de la Facultat d'Infermeria
A la Facultat d’Infermeria els joves s’han informat de les pràctiques del grau.

A la Jornada s’han fet sessions informatives generals, sobre els plans d’estudi dels diferents ensenyaments i les sortides professionals, i els assistents han plantejat qüestions relacionades amb el procés d’elecció acadèmica que han de fer els futurs estudiants universitaris, per aclarir dubtes. A continuació s’ha fet un recorregut per les diferents dependències dels centres i campus.

A les tres jornades de portes obertes previstes, el dia 30 de març, el 13 d’abril i el dissabte 7 de maig, s’organitzen sessions en horari diferent, per facilitar la visita a més d’un centre o campus. En el curs passat, van visitar la UnIversitat 2.000 estudiants de secundària i més de 1.600 pares i mares

Més informació:

Jornades de Portes Obertes 2016

juanjose.rofes@urv.cat

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*