24/11/2020

Oberta la convocatòria al VII Premi a la tasca contra el Dolor Infantil per conscienciar sobre l’impacte de el dolor en els més joves

Poden optar a rebre finançament projectes d'investigació, formació i infraestructures per millorar l'atenció dels pacients

La Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal ha obert la convocatòria a la setena edició de el Premi a la tasca contra el Dolor Infantil, uns guardons que tenen com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre l’impacte de el dolor en els més joves.

Per a això, estan convocades totes les persones físiques i jurídiques que hagin realitzat projectes de recerca, formació o accions per millorar l’atenció al dolor infantil, durant tot o part del temps comprès entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2020.

El jurat tindrà en compte treballs d’investigació clínica o bàsica sobre dolor infantil, formació a professionals sobre l’estudi i tractament d’aquest problema i la creació, consolidació o optimització d’infraestructures sanitàries que tinguin com a objectiu millorar l’atenció d’aquests pacients. D’especial consideració seran les iniciatives relacionades amb el dolor crònic pel seu enorme impacte en la societat, així com el nombre de beneficiaris directes d’aquesta acció i el seu temps d’execució.

D’aquesta manera, la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal pretén donar visibilitat a les accions relacionades contra el dolor infantil, i amb això, impulsar l’estudi del dolor infantil i fomentar i millorar l’atenció que reben aquests nens i joves, així com els seus familiars i cuidadors.

El treball guanyador està dotat amb 2.000 euros i es donarà a conèixer durant la V Jornada Nacional de Dolor Infantil.

Accés a les bases de el premi.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*