11/06/2019

Oberta la convocatòria al VI Premi contra el dolor infantil per a projectes de recerca, formació i infraestructures

Està dotat amb 2.000 euros i es donarà a conèixer durant la IV Jornada Nacional de Dolor Infantil, que tindrà lloc al febrer de 2020

La Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal ha obert la convocatòria a la sisena edició del Premi a la tasca contra el Dolor Infantil, un guardó que té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre l’impacte del dolor en els més joves.

El premi està dirigit a totes les persones físiques i jurídiques que hagin fet projectes de recerca, formació i / o accions per millorar l’atenció al dolor infantil, durant tot o part del període comprès entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019, data límit per presentar la sol·licitud.

El treball guanyador està dotat amb 2.000 euros i es donarà a conèixer durant la IV Jornada Nacional de Dolor Infantil, que tindrà lloc durant el mes de febrer de 2020.

El jurat tindrà en compte treballs d’investigació clínica o bàsica sobre dolor infantil, formació a professionals sobre l’estudi i tractament d’aquest problema i la creació, consolidació o optimització d’infraestructures sanitàries que tinguin com a objectiu millorar l’atenció d’aquests pacients. D’especial consideració seran les iniciatives relacionades amb el dolor crònic pel seu impacte enorme en la societat, així com el nombre de beneficiaris directes d’aquesta acció i el seu temps d’execució.

D’aquesta manera, la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal pretén donar visibilitat a les accions relacionades contra el dolor infantil, i amb això, impulsar l’estudi del dolor infantil i fomentar i millorar l’atenció que reben aquests nens i joves, així com seus familiars i cuidadors.

Les bases del premi es poden consultar al web de la Càtedra de Dolor Infantil.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*