03/07/2017

Oberta la nova residència universitària Tarragona Mediterrani

També s'ha obert el centre esportiu Viding Sant Jordi, situats ambdós al Complex Sant Jordi de Tarragona

La nova residència universitària Tarragona Mediterrani ha obert avui dilluns 3 de juliol amb 160 places, que ha de donar servei a estudiants, professors, investigadors, doctorands i visitants de la URV. Situada al Complex Sant Jordi (Av. President Companys 1, Tarragona), està al costat de la residència universitària Sant Jordi, ja existent, que té capacitat per 170 persones, amb la qual constitueix una oferta complementària. Ambdues les gestiona l’empresa RESA, Residencias Universitarias.

Tarragona Mediterrani disposa de 160 places, en estudis individuals o dobles. Són petits estudis exterior equipats amb cuina, bany, climatització i wifi. Disposa també de zones comunes com  sales d’estudi, sala d’oci i TV i bugaderia. Els residents poden utilitzar el restaurant de la Residència Sant Jordi, en règim de mitja pensió, pensió completa, abonaments o tiquets individuals. També poden gaudir del nou centre esportiu pròxim a preus molt econòmics, perquè RESA subvencionarà una part de la quota als residents que es facin socis.

El centre esportiu Viding Sant Jordi

Aquest cap de setmana ha obert aquest centre, per a tota la ciutadania i per als estudiants universitaris en especial. El centre esportiu comprèn més de 9.000 metres quadrats, que inclouen un espai de 1.300 metres quadrats de sala Fitness, 4 sales d’activitats dirigides amb més de 800 metres quadrats, 4 pistes de pàdel, una zona d’aigua de més de 1.600 metres quadrats formada per piscina coberta, piscina d’activitats i piscina exterior, una zona termal amb spa, sauna i bany turc, solàrium, aparcament per a abonats, un restaurant cafeteria i una ludoteca.

A més de les instal·lacions, l’oferta d’activitats del nou centre és molt completa. Entrenament personal, classes d’aigua (com Aquaerobic, Aquagym o aquarunning), activitats dirigides (com Zumba, Pilates o Boxa) i classes dirigides per a nens, són algunes de les activitats que es poden practicar. La comunitat universitària de la URV disfruta d’un descompte del 25% en les quotes generals d’inscripció al centre.

Més enllà de les seves instal·lacions, Viding Sant Jordi organitzarà activitats d’estiu dins la ciutat. És el cas de Viding Pool, esdeveniment en què es realitzaran diverses master classes d’activitats que es duen a terme en Viding Sant Jordi, com Zumba o Body Combact, al Aquopolis Costa Daurada. 

El Complex Sant Jordi neix d’un projecte impulsat per la URV i desenvolupat pel Grup Viding associat a RESA, com a guanyador del concurs per la construcció i l’explotació. La inversió realitzada puja a més de 14 milions d’euros i es preveu un impacte tangible en la ciutat de Tarragona, amb la creació de més de 70 llocs de treball. El projecte de la residència és de CMT Arquitectes Associats SLP  (Joan FC. Chico), i el de l’equipament esportiu i l’espai de relació és de Josep Ferrando Architects.

El Complex Sant Jordi ja té, doncs, usos residencials i esportius i Tarragona recupera així aquest espai urbà. En aquest projecte, complex, hi va intervenir també la Generalitat, que va cedir els terrenys a la URV per 75 anys.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*