18/06/2024

L’oferta de màsters i postgraus de la URV dona resposta als reptes socials i tecnològics

S'inicia un màster de formació permanent en Direcció, Gestió i Lideratge de Centres Educatius i el màster en Ciència de Dades de Salut intensifica el contingut en innovació

Estudiants de màster al campus Sescelades de la URV.
Estudiants de màster al campus Sescelades de la URV.

El salt tecnològic que comporta la intel·ligència artificial generativa i l’impacte en tots els àmbits és només un exemple dels reptes que els professionals de qualsevol sector han d’abordar i per als quals cal preparar-se i formar-se permanentment. Per això la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació URV plantegen una oferta de màsters i postgraus que permeten als graduats especialitzar-se. En total són 58 màsters universitaris i interuniversitaris i 27 postgraus (entre màsters de formació permanent, diplomes d’especialització i diplomes d’expert) per aprofundir en els aspectes que més utilitzaran al llarg de la trajectòria professional.

La URV manté el lideratge en els màsters interuniversitaris en Intel·ligència Artificial i en Tecnologia Educativa. El primer forma professionals especialitzats en temes avançats d’informàtica en l’àrea dels sistemes intel·ligents, per poder dissenyar, analitzar i utilitzar sistemes d’IA. El segon forma professionals en l’àmbit tecnològic i pedagògic perquè assegurin l’efectivitat dels nous entorns formatius, com els entorns híbrids i campus virtuals, i l’ús de tecnologies digitals.

Destaquen també, en l’actualització per a l’aplicació dels avenços tecnològics, el màster en Enginyeria de la Seguretat Informàtica i Intel·ligència Artifical, el màster en Gestió d’Empreses Tecnològiques i el màster en Ciència de Dades de Salut, que es dota aquest proper curs d’un bloc específic sobre innovació i emprenedoria, amb un espai per aprendre a convertir una idea en una solució escalable i una escola d’estiu per posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg del curs.

En el camp de l’educació, la Fundació URV ofereix un nou ensenyament, el màster en direcció, gestió i lideratge de centres educatius, adreçat a directors i directores de centres d’educació formals i no formals que posa el focus en les habilitats i capacitats per gestionar el seu context educatiu. També destaca el màster en Innovació en intervenció social i educativa de la URV per a especialistes en metodologies d’intervenció social i educativa innovadores per a l’acompanyament de persones, grups i comunitats en processos de canvi.

En l’àmbit educatiu, però específicament en el camp de les llengües, hi ha el màster en Ensenyament i Adquisició de l’Anglès com a Llengua Estrangera / Segona Llengua i el nou màster de formació permanent en Literatura Espanyola i Hispanoamericana del Segle XXI.

URV i Fundació URV amplien el camp d’especialització de la formació en enologia, amb dues novetats (el màster en nous models de viticultura sostenible i el diploma d’especialització en Règim jurídic de la vinya i el vi) i la renovació del màster internacional en Transicions i Innovacions en Enoturisme, que reedita el segell Erasmus Mundus, amb què els estudiants poden seguir l’ensenyament becats per la Comissió Europea.

En l’àmbit de la salut, s’iniciarà el màster de formació permanent en Nefrologia Pediàtrica, per actualitzar-se en innovacions tecnològiques en diagnòstic i tractament, entre d’altres, i es manté l’oferta en el camp de la fisioteràpia.

Toa l’oferta formativa es pot trobar al web urv.cat/masters, així com tota la informació referent al procés de preinscripció i matrícula.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*