11/12/2019

L’Orfeó de la URV participa al I Certamen Coral de Binissalem

El dijous 19 de desembre se celebra el concert de Nadal de l'Orfeó, l'Orquestra i la Coral de la URV al campus Catalunya

Un moment de l'actuació de l'Orfeó de la URV a l'església Nostra Senyora de Robines de Binissalem (Mallorca).

L’Orfeó de la URV va participar del 6 al 8 de desembre al I Certamen Coral de Binissalem (Mallorca), que van organitzar el Grup Coral 3×4 i l’Escola de Música del municipi. A més de l’Orfeó, els cors seleccionats per actuar van ser l’Acadèmia 1830 de Palma, la Coral Minuet de Bunyola, el Cor de dones de la Universitat de les Illes Balears i l’Art Vocal Ensemble de Palma. El primer premi es va atorgar a la coral Acadèmia 1830, amb una extensa i sòlida trajectòria.

L’actuació de la Coral 3×4 va inaugurar el certamen, i durant el dissabte i el diumenge van haver-hi les actuacions de les corals que competien en el concurs. Amb aquest certamen, Binissalem ha aprofitat per homenatjar la figura del músic, director, compositor i pedagog binissalemer Baltasar Bibiloni.

El proper concert de l’Orfeó de la URV, junt amb l’Orquestra i la Coral de la Universitat, serà el concert de Nadal de l’Aula de Música, el 19 de desembre, a les 20:30h a l’Aula Magna del campus Catalunya. L’entrada és lliure.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*