11/05/2023

El projecte per promoure un estil de vida saludable a la URV, premiat per l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició

L'Oficina de Compromís Social i la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut en són les impulsores

<em>Showcooking</em> conduït per estudiants de Nutrició Humana i Dietètica com a part del Projecte d'alimentació i estil de vida saludable i sostenible de la URV.

El Projecte d’alimentació i estil de vida saludable i sostenible de la URV ha aconseguit el segon accèssit de XVI Premi Estratègia NAOS, una estratègia de salut de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició que promou l’alimentació saludable i la pràctica de l’activitat física per disminuir la prevalença de l’obesitat.

El projecte de la URV competia en la modalitat d’àmbit laboral i ha estat mereixedor del segon accèssit per “tractar-se d’una iniciativa que integra les funcions que corresponen a la Universitat, la promoció d’una vida saludable i digna per a tota la comunitat universitària, vetllant pel benestar integral i la cura de les persones, potenciant un entorn promotor de la salut a través de processos participatius, col·laboratius, dinàmics i actius, que fan més fàcil les opcions més saludables”, segons la resolució del jurat.

El Projecte d’alimentació i estil de vida saludable i sostenible de la URV van impulsar-lo fa tres any l’àrea de Benestar i Salut de l’Oficina d ecompromís Social i la Unitat de Nutrició de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut per promoure la salut i prevenir malalties a través d’una alimentació i estil de vida saludable i sostenible entre les persones que estudien i treballen a la URV. Entre les accions que s’han dut a terme hi ha un estudi sobre els hàbits de vida de la comuniat universitària, la revisió dels aliments que s’fereixen als campus i promoció del consum d’aliments saludables i tallers per mantenir un estil de vida saludable.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*