05/02/2020

El professor de la URV Josep Maria Cornadó participa en l’elaboració de les orientacions per a l’avaluació al segon cicle d’educació infantil

La guia de la Generalitat dona pautes als mestres d'aquesta etapa educativa

El Departament d’Educació de la Generalitat ha publicat un document amb les orientacions per al desplegament de l’avaluació al segon cicle d’educació infantil, l’etapa dels 3 als 6 anys. Diferents professionals vinculats en aquesta etapa educativa han col·laborat en l’elaboració de la guia, entre els quals hi ha el professor de la URV, Josep Maria Cornadó, que també és assessor del Departament i coordinador a Catalunya de la Prova d’Aptitud Personal per a l’accés als graus d’educació.

El document Orientacions per a l’avaluació. Educació infantil, segon cicle descriu les característiques de l’avaluació en el segon cicle d’educació infantil i dona orientacions per dur-la a terme de forma integrada en la pràctica educativa. Inclou un recull sistematitzat dels aspectes susceptibles de ser observats de l’evolució dels infants que han de permetre al docent prendre decisions per afavorir el seu desenvolupament global.

Josep Maria Cornadó.

Anteriorment, al 2016, Josep Maria Cornadó ja havia col·laborat en el document Currículum i orientacions per al segon cicle d’educació infantil que incideix en factors com ara els processos d’aprenentatge, els continguts, els espais per afavorir l’aprenentatge, què cal avaluar i com fer-ho, com fer els projectes per als centres i determinar les competències dels docents, i, finalment, el context i les relacions amb les famílies.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*