07/11/2018

El programa Iubilo reforçarà el vincle del personal jubilat amb la URV

El PAS i el PDI que es jubilen i els que compleixen 25 anys a la Universitat comparteixen anècdotes sobre el seu inici durant l'acte de reconeixement

Les persones que s'han jubilat han pogut donar les seves dades per formar part del programa Iubilo.

Aquest migdia s’ha presentat el programa Iubilo-URV a la comunitat universitària durant l’acte de reconeixement a les persones que fa 25 anys que treballen a la URV i als qui s’han jubilat al curs 2017-18. El programa Iubilo té per objectiu que els professionals de la universitat que es jubilen mantinguin la seva vinculació amb la institució. Així, d’una banda, podran tenir accés a diversos dels serveis per a la comunitat URV i, de l’altra, podran continuar col·laborant amb l’organització d’activitats i participar-hi.

El programa estarà coordinat pels professors jubilats Jaume Aymí i Rosa Queralt amb una comissió gestora d’entre 6 i 8 PDI i PAS jubilats. A partir d’aquest moment, la comissió gestora  iniciarà la constitució oficial de l’associació i les persones que formin part de l’associació podran fer arribar les seves propostes. Podran tenir el carnet URV i accedir a serveis com ara el correu electrònic, el CRAI o Esports URV.

La rectora María José Figueras, ha explicat durant l’acte que “si volem que (les persones) tinguin un sentiment de pertinença perllongat en el temps, si volem que tothom se senti orgullós de la nostra Universitat allí on vagi, hem de cuidar especialment programes com els Alumni i el Iubilo-URV”.

Reconeixement pels 25 anys de dedicació a la URV i als membres de la Universitat que es jubilen

En aquest sentit ha exposat durant l’acte celebrat al paranimf que”la Universitat són les persones”. Per això ha agraït especialment la dedicació de les 17 persones que aquest curs es jubilen: “amb el vostre treball i la vostra trajectòria heu ajudat a fer encara més gran la nostra institució”. S’afegeixen al personal jubilat: des que se’n tenen dades, l’octubre de 1997, s’han jubilat 137 homes (119 PDI i 18 PAS) i 89 dones (55 PDI i 34 PAS). Durant l’acte se’ls ha lliurat una medalla de reconeixement.

Un dels professors que compleix 25 anys a la URV recollint la insígnia commemorativa.

En el mateix acte s’ha reconegut a 45 membres de la comunitat, entre professorat i personal d’administració i serveis, que aquest curs acadèmic compleixen 25 anys de treball a la URV. La rectora els ha lliurat la insígnia de la Universitat personalitzada i alguns d’ells han compartit anècdotes sobre l’inici de la Universitat, creada l’any 1991.

Els membres del PAS, Carles Castellote i Eva Ibàñez, han complert 25 anys treballant a la URV. Han convidat als assistents a compartir els seus records sobre els primers anys treballant a la Universitat.
Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*