13/12/2021

Roger Comellas i Noemí Garcia es proclamen campions de Catalunya de Cros Universitari a Tortosa

La URV és coorganitzadora de la competició inclosa als Campionats de Catalunya Universitaris

Pòdium dels campions de Catalunya de Cros Universitari.

Els atletes Roger Comellas, de la Universitat de Vic, i Noemí García, de la Universitat de Lleida, es van proclamar diumenge 12 de desembre campions de Catalunya de Cros Universitari a Tortosa. La cursa va tenir lloc dins del VI Cros ATE-Ciutat de Tortosa organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre i i la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport de l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre.

Comellas en categoria masculina va fer un temps de 27’39’’ per recórrer una distància de 8.000 metres, mentre que Garcia, en modalitat femenina, es va imposar amb un temps de 18’33’’ recorrent 4.500 metres.

El pòdium universitari complert va ser el següent: en universitari masculí, Roger Comellas (Universitat de Vic) 27’39″; Unai Perez (Universitat de Lleida) 28’49″; Mateo de Dalmases (Universitat Pompeu Fabra) 28’50″. en universitari femení, Noemí Garcia (Universitat de Lleida) 18’33″; Irene Perales (Universitat de Vic) 20’01″, i Marta Hita (Universitat Rovira Virgili) 20’28″.

La bona climatologia que va acompanyar la matinal i les característiques habituals del circuit, pràcticament en la seva totalitat de gespa,  van fer que les curses es poguessin desenvolupar amb total normalitat i amb un perfecte seguiment per part del públic present.

El lliurament de premis va estar presidit per Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, Joan Barberà, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i Antoni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*