20/04/2021

Roser Casanova rep el Premi de Treballs de Recerca de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses

La professora i investigadora del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV rep el guardó pel seu estudi sobre la figura del perit judicial

D'esquerra a dreta: R.Orellana, R. Casanova i M.E. Gay.
D'esquerra a dreta: Roser Orellana, la docent guardonada; Rafael Casanova, president de l'Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forensesm i Maria Eugènia Gay, degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Roser Casanova Martí, professora i investigadora de Dret Processal del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV, ha estat guardonada amb el Premi de Treballs de Recerca de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses, en la seva  dotzena edició, per l’estudi El control de la imparcialidad del périto mediante las tachas (estudio del art. 343 LEC).

L’acte de lliurament va tenir lloc el 16 d’abril a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el premi va ser entregat pel president de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses, Rafael Orellana, i la degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay. El premi està dotat amb 1.000 euros i diploma acreditatiu.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*