08/01/2019

S’amplia el termini per participar al Vè Premi a la tasca contra el dolor infantil

La Càtedra de Dolor Infantil URV- Fundació Grünenthal pretén amb aquests guardons donar visibilitat a les accions relacionades contra el dolor infantil, i amb això, impulsar l'estudi i fomentar i millorar l'atenció que reben aquests nens i joves, així com els seus familiars i cuidadors. Es podran presentar les candidatures fins al 14 de gener

I Jornada Nacional de Dolor Infantil

El termini per participar a la V edició del Premi a la tasca contra el dolor infantil de la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal es prorroga fins al pròxim 14 de gener. Aquests guardons, als quals es podran presentar projectes d’investigació, formació i/o accions per millorar l’atenció al dolor infantil, tenen com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre el seu impacte en els més joves.

Per a això, estan convocades totes les persones físiques i jurídiques que hagin realitzat projectes o accions per millorar l’atenció al dolor infantil, durant tot o part del temps comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 14 de gener de 2019, data límit per presentar la sol·licitud.

El jurat tindrà en compte treballs d’investigació clínica o bàsica sobre dolor infantil, formació a professionals sobre l’estudi i tractament d’aquest problema i la creació, consolidació o optimització d’infraestructures sanitàries que tinguin com a objectiu millorar l’atenció d’aquests pacients. D’especial consideració seran les iniciatives relacionades amb el dolor crònic per la seva enorme impacte en la societat, així com el nombre de beneficiaris directes d’aquesta acció i el seu temps d’execució.

D’aquesta manera, la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal pretén donar visibilitat a les accions relacionades contra el dolor infantil, i amb això, impulsar l’estudi del dolor infantil i fomentar i millorar l’atenció que reben aquests nens i joves, així com seus familiars i cuidadors.

El treball guanyador està dotat amb 2.000 euros i es donarà a conèixer durant la cloenda de la III Jornada Nacional de Dolor Infantil que tindrà lloc l’1 de febrer de 2019.

Per a més informació, poden consultar les bases del V Premi a la tasca contra el dolor infantil aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*