29/06/2018

Sergio Nasarre és escollit membre de la direcció de la Xarxa Europea per a la Recerca sobre Habitatge

És l'entitat que agrupa el major nombre d'investigadors sobre habitatge a Europa

Sergio Nasarre, director de la Cátedra UNESCO de Vivienda.

El director de la Càtedra UNESCO d’Habitatge Sergio Nasarre ha estat reelegit membre del Comitè de Coordinació de l’Assemblea General de la Xarxa Europea per a la Recerca sobre Habitatge (European Network for Housing Research -ENHR-). Es tracta de l’entitat que agrupa el major nombre d’investigadors sobre habitatge a Europa, un miler, i un centenar d’institucions.

Amb un total de 74 vots favorables de 150, Sergio Nasarre continuarà formant part de l’equip de direcció d’aquesta xarxa europea, que l’integren 17 persones en total.  Nasarre va ser escollit conjuntament amb Marietta Haffner i Darinka Czischke, dels Països Baixo;, Iván Tosics, d’Hongria; i Paddy Gray, del Regne Unit, en la votació que es va fer el passat 29 de juny a Uppsala, Suècia, durant la conferència de l’ENHR.

L’investigador de la URV i director de la Càtedra d’Habitatge està involucrat en la transformació de l’entitat així com enfortir els enllaços amb investigadors d’Amèrica Llatina i iniciar noves línies de recerca sobre habitatge i noves tecnologies a nivell europeu.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*