09/10/2019

Susana Prado, professora de la URV i directora de l’empresa de serveis tecnològics d’El Corte Inglés, rep el Premi Dona TIC 2019

El guardó de la Generalitat reconeix la carrera de Prado, enginyera informàtica per la URV, en el sector tecnològic

Susana Prado, directora a Catalunya de l’empresa de serveis tecnològics d’El Corte Inglés IECISA.

Susana Prado, enginyera informàtica per la URV i professora del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques, ha rebut un dels Premis Dona TIC 2019 que impulsa el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat per reconèixer el talent de les dones en l’àmbit tecnològic i oferir referents a nenes i noies per esperonar-les a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector.

Més concretament, Prado ha estat guardonada en la categoria de professional, per la seva dilatada carrera en el sector TIC. Actualment és directora a Catalunya de l’empresa de serveis tecnològics d’El Corte Inglés IECISA i col·labora activament en diverses associacions que promouen les vocacions STEM i la visibilitat del talent femení.

Les guanyadores s’han destacat entre les 108 candidatures presentades a les 7 categories d’aquesta cinquena edició del premi, que ha batut tots els rècords de participació superant per primera vegada la fita de les 100 candidatures i s’ha consolidat com a referent a l’hora de reconèixer i divulgar la feina de les estudiants i professionals catalanes en l’àmbit tecnològic.

Guardonades amb els Premis Dona TIC 2019 en l’acte de lliurament que es va fer a Barcelona el 8 d’octubre.

En total, el jurat dels Premis Dona TIC 2019 ha atorgat 9 premis (corresponents a les set categories i dues subcategories establertes) i dues mencions especials.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*